發新話題 Report thanks

[手袋銀包] Any One Know "Cath Kidston"??

引用:
原帖由bboo於2009-6-29 21:20 發表Any One Know "Cath Kidston"??圖片1
I Love this brand very much
可以post D 相黎畀大家分享嗎?
I love agnes b as well

緊係知啦
佢D野好靚靚
可惜係uk時無入去睇

re:msham520
佢D碎花PVC袋好靚
你可以上佢個website睇

引用:
原帖由whendy於2009-7-8 11:21 發表Any One Know "Cath Kidston"??圖片2
緊係知啦
佢D野好靚靚
可惜係uk時無入去睇

re:msham520
佢D碎花PVC袋好靚
你可以上佢個website睇
Thank you
睇過個網頁,D products真係好靚呀

I love the brand too.4月時去uk買咗少少,好靚.7月時見到網上減價,咁arm同事去旅行,再叫佢買咗d,得閒攞出來望吓都開心.

引用:
I love the brand too.4月時去uk買咗少少,好靚.7月時見到網上減價,咁arm同事去旅行,再叫佢買咗d,得閒攞出來望吓都開心.
有冇相睇下

我都好鍾意Cath Kidston呢隻英國品牌o既袋架!!!
因為香港冇得賣,o係街到都好少同人撞袋~
而且呢隻袋,o係日本果面仲好興,勁多日本妹都用Cath Kidston!

佢o的碎花玫瑰pattern好靚架!其他星星果o的又好可愛~勁岩返學o既學生妹同返工o既OL用!!
我岩岩去完英國返黎,都入左好多貨呀~等我post d相比大家睇下la=]

如果要買Cath Kidston,香港冇專門店呀!要買o既都可以上網bid or 格仔鋪買!

旺角信和中心地面G24舖(珍珠奶茶側)Rabbit Box間格仔鋪有得賣呀!得閒經過可以去睇睇~

附件

All bagr.jpg (235.66 KB)

我o既收獲 :D

All bagr.jpg

Book Bag (輕便可放A4 SIZE側背書袋).jpg (287.63 KB)

好令o既書袋呀~放A4架!!

Book Bag (輕便可放A4 SIZE側背書袋).jpg

Carry all Bag

9 12
thanks