發新話題 Report thanks

[東南亞] 有冇人去過菲律賓旅遊呢?有著數心作鼓勵

有冇人去過菲律賓旅遊呢?
如果有,會有一些照片跟大家分享嗎?
每貼一張相可以有1個著數心作鼓勵,最多可獲5個著數心!!

*注意:請不要在網上search一些相就貼上來呃心心,否則會倒扣分的*

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

引用:
原帖由joan_minako於2008-12-1911:57發表有冇人去過菲律賓旅遊呢?有著數心作鼓勵圖片1
有冇人去過菲律賓旅遊呢?
如果有,會有一些照片跟大家分享嗎?
每貼一張相可以有1個著數心作鼓勵,最多可獲5個著數心!!

*注意:請不要在網上search一些相就貼上來呃心心,否則會倒扣分的*...
06年曾經去過馬尼拉.不過我的照相技術不太好,獻醜了.

附件

海邊個張係邊度來架?好似有點似懸崖咁既

係火山來,企係火山口望下去,因為我企得好近影;
依家睇落去好似個海,你見到下邊果d好似浪花的水波,其實係火山d未死的火仍係下面活動中.

回復 4# 心緣的帖子

嘩~真係估唔到呀,原來係火山口~
我初初睇真的以為係普通海邊/懸崖既相,但個feel又唔多似,所以就唸住問下

多謝晒你d相~

原來菲律賓都幾多自然景色~

你個次去係跟團定係自悠行?

引用:
原帖由心緣於2009-1-8 22:19 發表有冇人去過菲律賓旅遊呢?有著數心作鼓勵圖片2
係火山來,企係火山口望下去,因為我企得好近影;
依家睇落去好似個海,你見到下邊果d好似浪花的水波,其實係火山d未死的火仍係下面活動中.
o依!我都去過呀!不過好耐之前....o個個火山你唔講係騎馬上去?我o個次上去好鬼大風,落到來先有人話我o地知係打緊風,我去到o個個湖好興奮!因為在中學地理學到的智識...睇落o個個湖係火口湖...而睇到個活火山係湖中的小火山...好正好正....!
不過我就無得去百勝灘...因為打風好大雨路面水浸...塞車十一小時...訓醒幾次仲o向原位...無廁所去...男的下車找捰樹搞掟...女的在車上一個膠筒全車女的排隊搞掟...好笑...
睇下有冇相找到出來先....都十年前...

回復 6# newly_image 的帖子

十年前你都仲記得咁清楚
個次旅行一定很難忘啦~~

我自己d記性冇咁好,10年前去韓國玩d野,除左記得落大雨水浸晒d橋搞到差d過唔到河之外,全部都忘記晒

咁打緊風既火口湖,會唔會都刮起晒風浪架?

11 12
thanks