發新話題 Report thanks

今年要訂cosmopolitan cosmogirl 25/07仍未算成功﹛附戰利品﹜

點解要呆等?好似等自助餐D三文魚貴價野上檯咁!哈哈!

哈!cosmopolitan cosmogirl 佢囉辰時戌時掉D令人流口水的禮物!反正要睇又見佢有回報,咪訂LU!有日無端端份值過千的!我FD聽不到探子回報卒之走寶!幾刺激!仲有d姐姐有配額的,你一話要佢就搶俾你,好快手啊!

引用:
原帖由chaubearbear於2010-7-26 00:42 發表今年要訂cosmopolitan cosmogirl 25/07仍未算成功﹛附戰利品﹜圖片1
有人為了2個煲訂6本味道,但各有所需!!去年訂兩本一年都留個燒烤焗爐俾我!好呀!今日有蒸氣吸塵機,成本180元X3本!我冇需要喎!...
蒸氣吸塵機好似幾正喎,係唔係就咁訂3年就有?
重有無其他gift ?

回覆49# mexxbb 的帖子

係!12時左右掉出來!仲成箱不停出,至少30多枝,應好快冇因之前在COSMO要240元才拎得!

附件

f49 IMG_1155.JPG (33.29 KB)

香水-COSMOSGIRL

f49 IMG_1155.JPG

f49 IMG_1142.JPG (43.27 KB)

COMOS神秘禮品

f49 IMG_1142.JPG

f49 IMG_1159.JPG (33.53 KB)

COMOS

f49 IMG_1159.JPG

f49 IMG_1120 (2).JPG (56.59 KB)

味道-2枝我流口水

f49 IMG_1120 (2).JPG

回覆 51# yeeyeeyeah 的帖子

係同期三本!每本一年呀!不是訂三年!佢D遊戲規則!幾正的!但我冇用!明天冇架啦!

我覺得cosmo girl d 禮物好似好過comopolitian~

我訂左cosmopolitian~
我見勁多人圍住個櫃~想要防曬,不過d 牌子都唔識~
最後要左clarins hydraq mask,之前用過lotion都ok,試下都好~
不過有冇人知clarins 點樣睇有效日期?
返左屋企睇forum 話好多野都好快到期

and,各位sis d 神秘禮物係咩ar?
我下午5,6點去,係一袋crabtree 的50ml showel gel +body lotion,+25ml handcream

我冇你地一大支咁,不過佢就話係"神秘禮物"

btw,今日有一間書店,填d個人資料就送"美肌之誌"控油mask一片,再加d "美肌之誌"$10 coupon 同小禮物,不過好少人去填~

尋日下午我都見到cosmo girl
有clinique香水,shiseido防曬

thanks