發新話題 Report thanks

澳門的一群垃圾(澳門童黨虐打女學生)

引用:
原帖由 kit320 於 2008-1-8 10:53 發表 澳門的一群垃圾(澳門童黨虐打女學生)圖片1
不過hk都有校園爆力,但我冇睇過d片,唔知邊度嚴重d
這麼不公平的對待...唔好比較邊度嚴重d...受害者影響心理最嚴重!

引用:
原帖由 kit320 於 2008-1-8 11:49 發表 澳門的一群垃圾(澳門童黨虐打女學生)圖片2

唔係衫時係玩玩下,之後先困?

唔通記錯,定係睇戲攪亂左
最後佢地係困...未熟受害者已經係當佢狗咁玩...愈玩愈變態...受害者一有小小反抗...d人就大條道理咁打人...
幫受害者的人後果....死!

回復 BBzon 15# 的帖子

認同....絕對無恥行為....

引用:
原帖由 BBzon 於 2008-1-8 11:51 發表 澳門的一群垃圾(澳門童黨虐打女學生)圖片3

這麼不公平的對待...唔好比較邊度嚴重d...受害者影響心理最嚴重!
唔係想比d咩,係唔想單一事件就話人地教育水平低,好似唔尊重晒所有澳門人咁

俾人打果個之後都唔知點過,可以企出唻告班人就好了

引用:
原帖由 BBzon 於 2008-1-8 11:55 發表 澳門的一群垃圾(澳門童黨虐打女學生)圖片4

最後佢地係困...未熟受害者已經係當佢狗咁玩...愈玩愈變態...受害者一有小小反抗...d人就大條道理咁打人...
幫受害者的人後果....死!
都唔知點解做得出

對住小動物都做唔出啦,仲要對住人,唔明d人諗乜

引用:
原帖由 kit320 於 2008-1-8 11:59 發表 澳門的一群垃圾(澳門童黨虐打女學生)圖片5

都唔知點解做得出

對住小動物都做唔出啦,仲要對住人,唔明d人諗乜
希望呢類歷史唔好發生>"<...我真係覺得受害者人會好怕...認真咁諗..我大既想像到女性比人強姦既驚嚇程度!

回復 BBzon 20# 的帖子

班人各自既時候根本無膽做....羊群先大家壯起個膽...根本成班垃圾...個別既時候一事無成...先會做D咁既事出來以為咁樣先會有人跟有人睇得起.... ....我唔會可憐佢咃...做咗既事一定要有後果跟尾...唔好以為好過癮....後果就係會令到自己既前途走向黑暗...受到教訓....再回頭學番好既話至係正路...唔好再無知落去...睇到既話去自首啦....連認錯既勇氣都無既話就知自己幾咁無用呀.....想知點做就去自首認錯...等其他人幫....

thanks