發新話題 Report thanks

[問題討論] 11月想去旅遊..4日3夜..有咩好介紹?

引用:
原帖由 BBzon 於 2007-8-19 00:00 發表 11月想去旅遊..4日3夜..有咩好介紹?圖片1

所以我咪話唔計你同佢囉....
唔係..7個人一條心同一目的..除左睇人方面唔同角度..
得4月3夜咋>"<
重想多D人..你同佢有冇興趣丫
韓國冰度好ar?  未去過= ="
人造美女係指.."正"容or人妖?
好唔好食嫁?有咩推介 ...
我就一向對"去旅行"冇興趣...但最諷刺係我做依行..
癲佬有冇興趣....就要問番佢..@@"..我同佢...唔太熟
韓國一般都係去番首爾啦...冇咩特別名勝...但有d遊樂場咁lor..
整容啦~果度出名...
韓國菜..因人而異...一般泡菜,人參雞....其實香港都有

引用:
原帖由 BBzon 於 2007-8-19 00:00 發表 11月想去旅遊..4日3夜..有咩好介紹?圖片2

所以我咪話唔計你同佢囉....
唔係..7個人一條心同一目的..除左睇人方面唔同角度..
得4月3夜咋>"<
重想多D人..你同佢有冇興趣丫
韓國冰度好ar?  未去過= ="
人造美女係指.."正"容or人妖?
好唔好食嫁?有咩推介 ...
我同佢緊係唔同你地去啦!-,-
我同佢要係地玉見!
人造美女=整過容既靚女,,有無睇醜女大變身?

引用:
原帖由 yin 於 2007-8-19 00:06 發表 11月想去旅遊..4日3夜..有咩好介紹?圖片3

我就一向對"去旅行"冇興趣...但最諷刺係我做依行..
癲佬有冇興趣....就要問番佢..@@"..我同佢...唔太熟
韓國一般都係去番首爾啦...冇咩特別名勝...但有d遊樂場咁lor..
整容啦~果度出名...
韓國菜..因人而異...一般 ...
癲佬??-,-'你玩野啊!
我地唔係好熟,,得8成熟,,食得啦!

引用:
原帖由 瘋之子 於 2007-8-19 00:11 發表 11月想去旅遊..4日3夜..有咩好介紹?圖片4

引用:
原帖由 瘋之子 於 2007-8-19 00:08 發表 11月想去旅遊..4日3夜..有咩好介紹?圖片5

我同佢緊係唔去人地去啦!-,-我同佢要係地玉見!
你up緊咩?!@@"...
係地獄
仲有..係醜女大翻身.... 唔係變

引用:
原帖由 瘋之子 於 2007-8-19 00:08 發表 11月想去旅遊..4日3夜..有咩好介紹?圖片6

我同佢緊係唔去人地去啦!-,-
我同佢要係地玉見!
有睇..不果睇黎睇去醜女大變身都係醜女= ="
本身普通c9...變左身後有D嘔心

引用:
原帖由 瘋之子 於 2007-8-19 00:11 發表 11月想去旅遊..4日3夜..有咩好介紹?圖片7

癲之子...咪即係癲佬......-,-"
對唔住...我地得3成熟...仲有..我鍾意食全熟...

thanks