發新話題 Report thanks

am730《全港no.1女士首選的強生嬰兒潤膚露》(至10年11月25日)

am730《全港no.1女士首選的強生嬰兒潤膚露》(至10年11月25日)
am730《全港no.1女士首選的強生嬰兒潤膚露》(至10年11月25日)圖片1
https://getjetso.com/jetso/11666
如果您喜歡這個優惠,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

出左得獎名單啦
中左
am730獎品換領處
換領日期:12月3日至12月20日(逾期作廢)
換領時間:9:30am –1:00pm 及2:30 pm –6:30pm
地點:灣仔告士打道181 –185號中怡大廈19樓(港鐵銅鑼灣站C出口)
禮品:強生嬰兒牛奶潤膚露、甜睡潤膚露及清爽潤膚露各1支(*請自備環保袋)
備註:閣下領取奬品需出示身份證核對資料,代領者則需出示得獎者之身份證副本,不需要打印此信件,敬請支持環保。

恭喜。。。恭喜
引用:
原帖由emma0915於2010-12-7 08:44 發表am730《全港no.1女士首選的強生嬰兒潤膚露》(至10年11月25日)圖片2
出左得獎名單啦
中左
am730獎品換領處
換領日期:12月3日至12月20日(逾期作廢)
換領時間:9:30am –1:00pm 及2:30 pm –6:30pm
地點:灣仔告士打道181 –185號中怡大廈19樓(港鐵銅鑼灣站C出口)
禮品:強生嬰兒牛...

晒命
尋日去拎左啦
三支咁大支 重死人
am730樓下個管理員阿叔好nice 同我打招呼又好好笑容 我等緊升降機果陣仲同我吹水
佢見我走果陣拎住袋lotion知我中左抽獎 係度笑"嘩!中左抽獎呀!"
[attach]49027[/attach]

thanks