發新話題 Report thanks

[問題討論] BODY SHOP 深層酣睡枕頭及身體噴霧同寧神減壓按摩油好唔好用?

想送野俾朋友…
請問BODY SHOP 果隻深層酣睡輕柔枕頭及身體噴霧同寧神減壓鬆弛按摩油好唔好用?

用過架朋友俾d意見呀~
如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

附件

我試過sample覺得D味唔係咪好.有D像檸檬加香草咁,
但我用過L'OCCITANE覺得幾好,隻味幾好.
你可以去睇吓先,比較吓,先買咪得囉.

引用:
原帖由YY2323於2009-6-3 17:26 發表BODY SHOP 深層酣睡枕頭及身體噴霧同寧神減壓按摩油好唔好用?圖片1
我試過sample覺得D味唔係咪好.有D像檸檬加香草咁,
但我用過L'OCCITANE覺得幾好,隻味幾好.
你可以去睇吓先,比較吓,先買咪得囉.
因為我有body shop會員卡,諗住有得平,哈哈
多謝你介紹,我都會去L'OCCITANE睇下

引用:
原帖由mikikary於2009-6-3 17:56 發表BODY SHOP 深層酣睡枕頭及身體噴霧同寧神減壓按摩油好唔好用?圖片2

因為我有body shop會員卡,諗住有得平,哈哈
多謝你介紹,我都會去L'OCCITANE睇下
我之前就係因為成日訓唔著,就買左呢個   深層酣睡輕柔枕頭及身體噴霧  (因為男友FD 係BODY SHOP做有半價)

但係我覺得冇咩作用,同埋D 味好快散....

噴完既感覺係:好似隻手搣完橙冇洗到手咁

引用:
原帖由renee於2009-6-3 20:05 發表BODY SHOP 深層酣睡枕頭及身體噴霧同寧神減壓按摩油好唔好用?圖片3

我之前就係因為成日訓唔著,就買左呢個 深層酣睡輕柔枕頭及身體噴霧 (因為男友FD 係BODY SHOP做有半價)

但係我覺得冇咩作用,同埋D 味好快散....

噴完既感覺係:好似隻手搣完橙冇洗到手咁...
我今日都有去試...
隻味真係唔係好得-3-
我諗我會去睇下其他品牌

thanks