發新話題 Report thanks

今晚16/12概俄羅斯知名丑角大師!SHOW後感!

SHOW 後感~~

今晚我又同左自己屋企人同埋幾個JETSO網概會員去睇左LEE 場開幕後第二日概SHOW。
我個人覺得今晚個SHOW同之前我睇果兩次真係有小小唔同,當中包括小丑概動作,不過都係一樣咁精彩!

我今次坐概位比起上一次坐概位後左好多,個感覺又有唔同!今次LEE個位睇果一幕大風雪真係好壯觀!!!!(係可以淨開眼睇到~~)嘻嘻~~如果再有...我又會去睇~我要睇佢地每場表演有咩分別!!!

我今日在蘋果日報網睇到有講Slava's Snow Show,在此分享給大家看~

古稀之年獨愛台灣少艾
林建名力追大學女生
年屆70歲的「大少」林建名又換畫了,前晚帶同台灣妙齡新歡觀看小丑show ,童心未泯。當被記者發現「斷正」後,妙齡少女火速快閃;及後林建名在電話透露女伴是台灣大學生,彼此有機會發展,但現階段只是朋友,不過他笑謂害怕被其他女朋友詐型,故他會堅守女伴如風車轉的瀟灑本色。

俄羅斯著名小丑劇「Slava's Snow Show 」前晚在灣仔演藝學院舉行首演,吸引不少城中名人一對對拍拖出席,如模特兒Cara G.及翻版關之琳Jocelyn L.分別帶了男友Jasper 及Anthony 出席,更在互動環節中跟可愛小丑打成一片,十分熱鬧。
當中70歲的「大少」林建名帶同妙齡女伴捧場,該女伴打扮得一身貴氣,身穿LV monogram denim 牛仔jacket 及monogram denim 手袋,一見記者追訪,即火速閃入會場,只剩大少給記者拍照。

怕女友們詐型
事後記者致電大少,他笑笑口說:「我同佢係朋友,朋友拍乜 拖,佢係台灣大學生,好細個,係我 台灣朋友介紹,你 咁樣影人,人 下次唔出 ,總之個個朋友都有機會發展。」
問大少是否為了子女,才如此低調處理感情?他說:「驚其他女朋友詐型,自己都希望搵一個,個個都走唔切。」大少年頭曾搭上23歲台灣模特兒姚韻,姚韻卻在報道中自爆床史,大少對此說:「知佢亂糟糟,咪少 ,人 唔係怕見我,係怕見到你 。」

小環未度蜜月
此外,譚小環與任職保險的新婚夫婿蔡強榮也拍拖到場,小環透露婚後各有各忙,她笑言:「兩公婆好耐冇拍過拖,佢又忙工作,我又趕開工,不過前晚係我 拍拖紀念日,每月 14號我都慶祝,到 家已經一年零十個月。 家仲未去到度蜜月,希望出年4月可以去日本補度。」問到二人的生育計劃,小環說:「未生得出,keep 住二人世界先,兩至三年後先諗。」
採訪:Law Wai Man
攝影:Chen Wai On

[本帖最後由kellyki26於2007-12-1801:54編輯]
如果您喜歡這個優惠,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

附件

林建名與台灣模特兒姚韻

已打算返老家夏威夷結婚的Jocelyn L. ,帶同未婚夫 Anthony 亮相 。

譚小環與夫婿蔡強榮拍拖睇騷 , 慶祝拍拖紀念日 。

李敏帶同兩個可愛的囡囡到場 。

Cara G. 與男友 Jasper 在互動環節中玩得忘形 。

這個俄羅斯小丑騷 , 以互動環節拉近與觀眾距離而聞名 。

........我係有幸同kelly一齊去睇的其中一個會員。 係咪好羨慕呢~

雖然完全無對白, 但全場的音響.燈光.視覺等所有夾夾埋埋,完全沒有悶場。我未去之前,覺得120mins的默劇會否太長而會悶.............結果相反, 太精彩,做完時仲覺得"咁快完o拿?"

超愛snowshow

我都係有幸今晚睇多次..hehehe..因為我係kelly 大家庭成員...hohoho

今晚都覺得個show同之前一次唔同,應該劇團佢地開會檢討過再改善一些地方!但我覺得第一次震撼好多;可能上次坐前好多...d水潑落黎個下感覺真實d...hahahaha同埋今次觀眾太熱情...令到我無咁留心睇分左少少心....但令我驚訝係...我隔離位個小妹妹好有幻想力...當雪玩"千秋"時...佢竟然大叫-係唔係雪妖黎架?"...hahaha...幻想力果然好勁!

但我始終都覺得係好正正正正

我愛死呢個show啦

嚡!今晚需然有啲事未能安排冇去到,但下一次如有機會坐樓下Kelly請記得預埋我,Thank.

我都想去,羨慕死人啦!下次,可否預埋我.

咁你地記住, 時時刻刻吼實呢個"著數區".....kelly 隨時突然出post

哈哈~~睇來大家都好想同我再去睇~
無問題! 無問題! 最緊要大家支持!!! 支持就是力量!!
(最好比個心心同叻,支持我啦)
有興趣者, 請多留意本區, 著數隋時出現!

thanks