發新話題 Report thanks

今晚13/12概俄羅斯知名丑角大師!新加SHOW後感!

如果大家對俄羅斯丑角大師的表演有興趣,請每日時刻密切留意本區,隨時會再有著數等你來攞~

SHOW 後感...
今晚我又去左睇,今次坐概位比起星期二睇概仲正好多!!今次我坐B行,係最前概第二行!
嘩~個感覺完全唔同,可以好近距離睇到小丑概表情同微細動作和叫聲!仲可以同小丑互動,最後玩波波時仲可以同小丑影相。其實還有很多感覺,非筆墨能形容,真係要親身在場感受!哈哈~就連我妹妹,她原本已推了幾次都唔去睇(她可能怕悶---默劇),但經我多次形容如何好玩,好笑....她終於今晚和我去睇!睇完之後,我估都估唔到佢勁開心還想看多幾次!~

俄羅斯知名丑角大師Slava Polunin:
時間:12月13日晚上7:30
地點:香港演藝學院

詳情網頁:
http://www.hkapa.edu/asp/ ... ch&mode=gui

如有任何疑問,歡迎PM本人~

[本帖最後由kellyki26於2007-12-1622:31編輯]
如果您喜歡這個優惠,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

附件

Yeah..it's fantastic show.....Slava is the best clown in the world...I love this show now~~~~~~~~

我好珮服d表演者架, 日日做同一場劇, 一樣的對白..................俾著我日日唱一首歌, 唱得10次8次都悶到無晒mood啦

回復 傘仔 4# 的帖子

可能呢d就係表演者既專業,觀眾可以完完全全感受到佢地既認真!真係好感動架...我覺得如果我都係其中一個表演者我會好enjoy唔會覺得悶...hahhaa

引用:
原帖由 kellyki26 於 2007-12-13 17:01 發表 今晚13/12概俄羅斯知名丑角大師!新加SHOW後感!圖片1
如果大家對俄羅斯丑角大師的表演有興趣,請每日時刻密切留意本區,隨時會再有著數等你來攞~

SHOW 後感...
今晚我又去左睇,今次坐概位比起星期二睇概仲正好多!! 今次我坐B行,係最前概第二行! :smilies ...
我都想有機會座樓下呀!我上星期二都係座山頂位呀!Kelly,下次如有的話請預埋我呀!Thank!!!

引用:
原帖由 edwardhome1 於 2007-12-14 22:39 發表 今晚13/12概俄羅斯知名丑角大師!新加SHOW後感!圖片2

我都想有機會座樓下呀!我上星期二都係座山頂位呀!Kelly,下次如有的話請預埋我呀!Thank!!!
:smilies17: 預埋我...我後台都唔緊要架...

thanks