標籤: 優惠的相關資料

韓國4K智能電視低至2折陳列品開倉優惠(20年3月3-8日)

韓國品牌4K智能電視陳列品開倉低至2折 有關優惠詳情,請參閱展銷攤位宣傳物料。 |展銷地點| 地址:旺角始創中心地下 日期:2020年3月3 - 8日 時間:12pm -9pm

龍門冰室發售四層防菌口罩400,000個@尖沙咀

🎉今日為大家帶嚟連醫護都話正嘅ISO認證四層防菌口罩400,000個 💫同場加映50000個巴西醫療級別Level 2三層防菌口罩💫 ⭐留番俾醫護用喇⭐ 😎大家有需要就嚟搵我哋啦😎 💖有聯絡開腦細嘅醫護s我哋會留俾您先💋 💖重有之前訂KF94未退款嘅您🤟🏽 仲 ...

一合口罩3月3日14:30發售口罩

簡單說,明天星期二下午14:30 開始預售了。屆時會公佈預售詳情。

鴻哥小廚3月3日16:00發售$1韓國OSEQUE搓手液@土瓜灣

本店決定於本周日起一連三日舉行慈善活動,屆時街坊可用象徵式1蚊價錢購買韓國OSEQUE搓手液50ml一支,每日限量150支 希望為社區出一分力,有能力的街坊亦可多多益善,此活動收益會全數捐贈於土瓜灣區內慈善機構或活動。 之後鴻哥小廚會陸續推出各種不同優惠 ...

HKBN 香港寬頻登記豁免1個月月費(20年3月2-15日)

由於肺炎疫情喺香港蔓延,為好多企業同家庭帶嚟沉重壓力,造成經濟損失、削減工資同失業等⋯⋯我哋決定與客戶共度時艱,向住宅固網服務客戶同香港寬頻企業方案客戶豁免一個月服務月費,實踐成就更美好家園嘅核心目標! 由2020年3月2日至3月15日, ➡香港寬頻住 ...

Chez Choux 西樹泡芙買2送2優惠@指定泡芙(20年3月2日)

以後每個月2️⃣號都有屬於Chez Choux 嘅泡芙日喇!我哋會為努力準備一連串嘅優惠回饋比大家! 首輪2️⃣March 購買2️⃣北海道牛奶泡芙🥛 贈送2️⃣濃朱古力曲奇泡芙🍪 Chez Choux 尖沙咀分店 尖沙咀港鐵站2 號鋪(近C 出口) 旺角分店 旺角港鐵站11 號鋪(近 ...

鴻福堂62折增強抵抗力套裝、豬腳薑醋禮卡優惠(至20年3月31日)

肺炎疫情持續,保持健康的身體💪先可以抵禦病菌!依家可以限定價👉$88購買「增強抵抗力套裝」(總值$142),包括:❤補氣健脾有機滴雞精1包,🍎清涼生津蘋果雪梨無花果茶1支及🥣滋陰養顏響螺海參瑤柱無花果豬腱湯1包。幫您增強抵抗力,滋陰潤喉,調理好身體⚔對抗 ...

晨鮮菜3月2日12:00免費派消毒濕紙巾@紅磡

於下星期一中午(02/03/2020)12:00在本店免費派送 數量有限,請優先給予有需要人士,派完即止。如有特別需要,可WhatsApp 95217127留言。