發新話題 Report thanks

蝶安護指定包裝袋免費換強生沐浴乳750ml,名額10,000個(至10年6月4日)

回覆 14# lilianlam 的帖子

老實講,見人見智,你一定要自己try先.

不過你可以試下買一包try try,if the feeling is ok,咁你可以買多包去換.

因為之前sis都講左,expired date 到2012,咁就真係好低呀

引用:
原帖由mercurywong於2010-5-15 11:07 發表蝶安護指定包裝袋免費換強生沐浴乳750ml,名額10,000個(至10年6月4日)圖片1
老實講,見人見智,你一定要自己try先.

不過你可以試下買一包try try,if the feeling is ok,咁你可以買多包去換.

因為之前sis都講左,expired date 到2012,咁就真係好低呀...
唔知藥房有冇呢...............
藥房買仲平d......
有既....買返10包8包...咁就有排唔駛買沖涼液....

回覆 16# lilianlam 的帖子

我真係唔知,但好似話藥房係平d,但你買個度,記得睇清楚有無個標誌呀.

你一次過點拎咁多呀,好重架

引用:
原帖由mercurywong於2010-5-15 11:20 發表蝶安護指定包裝袋免費換強生沐浴乳750ml,名額10,000個(至10年6月4日)圖片2
我真係唔知,但好似話藥房係平d,但你買個度,記得睇清楚有無個標誌呀.

我啱啱叫左媽媽幫我睇下hospital authority果d有冇logo....

我諗住有既話星期一朝早拎個大袋去拎....驚星期二會冇哂ar....>.<!!!

回覆 18# lilianlam 的帖子

我諗真係會好快無晒,佢一次可以換好多,可能有人換幾十支都唔出奇.

換到就真係兩年唔使買沐浴液

引用:
原帖由glorialkw於2010-5-15 10:29 發表蝶安護指定包裝袋免費換強生沐浴乳750ml,名額10,000個(至10年6月4日)圖片3
唔係喎,我尋日換咗4支,4支都係09/2012 先到期,不過攞住4支就好重囉...
咁好呀,我仲以為佢比d就快到期果d我地tim!!
多謝報料

引用:
原帖由mercurywong於2010-5-15 11:20 發表蝶安護指定包裝袋免費換強生沐浴乳750ml,名額10,000個(至10年6月4日)圖片4

我媽媽多數都係萬寧買,
而家買夠$99個人護理產品有柔順劑送~
屈臣氏就送keoror 沐浴露~~
好似至到星期日咋~
UPDATE:
今日買左4包stayfree棉柔超薄日用孖裝(送護墊)$27.8x4=$111.2
送:萬寧3摺式抹手紙
萬寧$18現金卷
澳寶衣麗衣物柔順劑3公升
好抵呀~~返正我平時都係用開呢隻m巾~^^