發新話題 Report thanks

九龍香格里拉大酒店--生日食自助餐有折(至09年6月30日)

九龍香格里拉大酒店CaféKool 新推出「炫耀年齡」生日折扣優惠。凡於生日當天惠顧午市或晚市自助餐,即可按照年齡計算折扣比率,如52歲生日的客人可全枱享有48折優惠、63歲生日可享全枱37折優惠,如此類推,跟親朋好友一起食自助餐慶祝生日就最抵。每日名額有限。

CaféKool
地址:尖沙咀麼地道64號九龍香格里拉大酒店閣樓
電話:2733 8753
供應時間:中午12:00-3:00pm(自助午餐);6:30pm-9:30pm(自助晚餐星期一至五、星期日及公眾假期),5:45pm-8:15pm(首輪)、8:45pm-11pm(次輪)(自助晚餐、星期六及公眾假期前夕)
價錢:自助午餐成人$228,小童$198(星期一至五):成人$258,小童$228(星期六);成人$288,小童$238(星期日及公眾假期)
自助晚餐成人$398,小童$248(星期一至三及星期六次輪);成人$448,小童$298(星期四);成人$428,小童$278(星期五、日、公眾假期及星期六首輪)

備註:
1.設加一,收現金及信用卡
2.優惠須於生日當天享用,適用於連生日賓客在內6-12位賓客
3.需要提前訂座及須於結帳時出示身份證明核實
4.優惠期至6月30日(5月9-10日及6月21日除外)
如果您喜歡這個優惠,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

打去訂位話用生日優惠--- 回覆係:無位
話唔係用生日優惠--- 回覆係:有位
試左兩個日子都係同一個情況

有無人真係用到呢個優惠呢?!

你係訂午餐定晚餐?另外係咪星期六日,等我明日打去問下.
一定要搞清楚,如果係真既...............

前兩個禮拜已經打過去問,佢話係有呢個優惠,不過每日都有QUOTA,我要訂個日FULL左.....我懷疑佢地根本就係得好少位俾呢個PROMOTION,因為我D朋友打個去BOOK其他幾個日子,都係話FULL.....我諗佢地只係想攪宣傳,無心俾優惠人架,所以我唔會幫襯佢地

引用:
原帖由mercurywong於2009-4-18 00:39 發表九龍香格里拉大酒店--生日食自助餐有折(至09年6月30日)圖片1
你係訂午餐定晚餐?另外係咪星期六日,等我明日打去問下.
一定要搞清楚,如果係真既...............
晚餐...我問左兩日都係平日....

引用:
原帖由WINLEUNG於2009-4-18 10:04 發表九龍香格里拉大酒店--生日食自助餐有折(至09年6月30日)圖片2
前兩個禮拜已經打過去問,佢話係有呢個優惠,不過每日都有QUOTA,我要訂個日FULL左.....我懷疑佢地根本就係得好少位俾呢個PROMOTION,因為我D朋友打個去BOOK其他幾個日子,都係話FULL.....我諗佢地...
你前兩個禮拜問已經訂唔到

今次令到我對呢間野無乜好感

我啱啱打左電話去問啦.

佢地話優惠期完之前,剩係得返5月4日同5月11日有位,其它全部full晒.

佢解釋話好多人訂.問佢呢兩日剩返幾多位,佢又話唔方便透露

14 12
thanks